Azbej Tristan imával válaszol a DK-s Homonnay nemzetellenes trágárságára

Homonnay, Erzsi a macska
Vágólapra másolva!
Imaláncot hirdetett Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, a Szent Jobb körmenetet, illetve Szent István királyt néhány napja ocsmány módon szidó Homonnay Gergelyért. Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, az ellenzék magyargyűlölő, saját macskája nevében írogató Gyurcsány-fanatikus vezére most épp a Szent Jobb körmenetről és Szent István királyról mocskolódott. Egészen pontosan az írta bejegyzésében, hogy szerinte az államalapítás ünnepe alkalmából „szoknyás férfiak, szar számokat énekelve" hurcolnak körbe egy mumifikált kezet, amiről annyit tudni, hogy egy férfié volt, és „ezzel maszturbált és törölte a seggét". Ezt Azbej Tristan, a KDNP-s államtitkár sem hagyhatta szó nélkül, és keresztény válaszként imaláncot hirdetett a magyargyűlölő provokátorért.
Vágólapra másolva!

Azbej Tristan az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár egy bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amelyen imaláncot hirdetett a nőstény macskája nevében író, nemzetellenes DK-s provokátor, Homonnay Gergelyért.

Budapest, 2017. október 13. Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkár a Válaszok keresése egy hosszú ideje elhallgatott válságra címmel rendezett kétnapos nemzetközi konferencia zárónapján Budapesten 2017. október 13-án. A világ számos térségében tapasztalható keresztényüldözésről szóló konferenciát az Emberi Erőforrások Minisztériuma szervezte. MTI Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI/Kovács Attila

Az államtitkár bejegyzésében arról írt

Azbej Tristan így folytatta a gyalázatos megnyilvánulásra reagáló bejegyzését:

Az államtitkár arról is ír, hogy a politikai hivatását arra tette fel, hogy a közösségért, akikért dolgozik, jót tegyen, de arra is - folytatta -, hogy az, amit Homonnay képvisel, odakerüljön, ahova való: az eszmetörténet szemétdombjára.

Homonnay Gergely és Erzsi a macska Forrás: --

Végezetül így ír Azbej Tristan:

Íme az államtitkár teljes bejegyzése: