Öngyilkos akart lenni az nő, aki agyonverhette 10 hónapos kislányát

2019.08.17. 12:31

Napokig küzdöttek annak a tíz hónapos csecsemőnek az életéért a kórházban, akit a gyanú szerint 21 éves anyja kegyetlenül megvert augusztus 4-én, Kunmadarason. 

A kegyetlen nőt egy héttel később hallgatták ki, majd vették őrizetbe a rendőrök, akik kezdeményezték a nő letartóztatását is. A kegyetlen anya sorsáról a napokban fog dönteni az ügyészség.

Drága szerelmemnek hívta mindig, látszott rajta, hogy odáig van azért a gyerekért. Persze még fiatal volt, nem volt feltétlenül kész az anyaságra, olykor néha kiabált is a gyerkőccel, de senki nem sejtette, hogy ilyen embertelen tettre is képes – mondta el a Blikknek az egyik helybeli nő. 

Mások azt mondták, előfordult, hogy a fiatal nő indulatosan szólt a kisbabához, sőt, olyan is volt, hogy a karjánál fogva megrángatta.

 A gyerek apja nem akart nyilatkozni, egyelőre csak annyit mondott, hogy jövő héten csütörtökön lesz a temetés. Egy rokonuk pedig azt mondta a lapnak, hogy a jövő heti temetésig minden nap virrasztani fognak a kislány lelki üdvéért.

A kisbaba nagyanyja azt állítja, hogy biztosan nem az ő lánya volt, aki halálra verte a tíz hónapos kisbabát.

Most is szörnyű állapotban van, nagyon megviselte, ami történt, hiszen imádta a gyerekét. Őt magát is bántalmazták, és aki őt verte, az verte agyon a kisunokámat is. Mi is teljesen készen vagyunk, ez a szörnyű tragédia nagyon megrázott minket. A lányom ki akart ugrani a rendőrautóból, hogy megölje magát, amikor elvitték

- mondta az asszony.