Még mindig nem megy a földrajz: Fekete-Győr Andrásék összetévesztettek két kerületet

Vágólapra másolva!
A jelek szerint továbbra sem megy a földrajz Fekete-Győr Andrásnak és a Momentumnak: a párt erzsébetvárosi alapszervezete olyan kampányvideót forgatott, amelynek központi és visszatérő eleme a Keleti pályaudvar. A probléma ezzel csak annyi, hogy a helyszín stabilan a VIII. kerületben található.
Vágólapra másolva!

Hosszabb idő után a Momentum Mozgalom végre visszatért ahhoz, amihez úgy igazából ért: a mélyről jövő hülyeséghez. Mostanában főleg a brüsszeli hazaárulással, a kommunista besúgók helyzetbe hozásával, a marihuána reklámozásával, az abortuszpárti szervezetek támogatásával és a kormány vég nélküli szidalmazásával voltak elfoglalva, azonban a párt erzsébetvárosi szervezete egy kampányvideóval megtalálta az alapértékeit.

A Keleti pályaudvarról jelentkezett be az erzsébetvárosi Momentum

A VII. kerületi csapat minden túlzás nélkül a rekeszizmokat megmozgató, a best of Momentum-válogatásba probléma nélkül beférő kampányanyaggal rukkolt elő. "Ismerd meg Erzsébetváros Momentumos képviselőjelöltjeit! Köszönjük Fekete-Győr Andrásnak a támogatást!" - olvasható az erzsébetvárosi Momentum közösségi oldalán közzétett kampányvideó felett. A felvételen az látható, amint négy darab momentumos politikus teljes átéléssel, lelkesen szidja a városrész fideszes vezetését, csak mintha a házszám nem annyira stimmelne. A Fekete-Győr Andrással kiegészített csapatnak ugyanis nem egy tipikusan VII. kerületi helyszínt sikerült választania az erzsébetvárosi jelöltbemutató eseményre, a háttérben a VIII. kerületben található Keleti pályaudvar látható. Persze, az is lehet, hogy összevonták az erzsébetvárosi és a józsefvárosi alapszervezetet, de ennél jóval valószínűbb az a forgatókönyv, miszerint

Fekete-Győréknek fogalmuk sincs, meddig tart a VII. kerület.

A videó legjobb mozzanata egyértelműen az volt, amikor a II. kerületben élő momentumos pártelnök a VIII. kerületből állapította meg, hogy a VII. kerületi lakókat vékony falú lakásokba kényszerítette a fideszes vezetés.

Forrás: Facebook

A budapesti baloldali politikusokra amúgy általánosan jellemző, hogy Budapest-ismeretük nem verdesi az eget:

  • Karácsony Gergely baloldali főpolgármester-jelölt nem találta el, a főváros melyik részén helyezkedik el Csepel. Észak-Pestre lőtte be a városrészt, csakhogy a térkép nem egészen ezt mutatja.
  • Fekete-Győr András pedig arra a kérdésre, miszerint melyik a kedvenc utcája vagy tere a nyolcadik kerületben rezzenéstelen arccal úgy válaszolt, a Liliom utca és környéke. Mint ismert, a Liliom utca és környéke a kilencedik kerületben helyezkedik el. Mikor a riporter tovább faggatta, hogy mondjon még egy helyet, a pártelnök többek között a VII. kerületi Ellátó kertet nevezte meg.