Órákig gubbasztott halott áldozata mellett a csepeli gyilkos

Csepel, gyilkosság
Helyszínelők a csepeli gyilkossági tetthelyen 2018. december 21-én
Vágólapra másolva!
A budapesti nyomozók lezárták a nyomozást annak a fiatal férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint megölte 59 éves mostohaanyját tavaly decemberben. B. Krisztiántól többen féltek a környéken, mert tudták, hogy mentálisan labilis. A gyilkosság napján is furcsán viselkedett. Nem szökött meg azonnal, még egy ideig nézte a holttestet.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, a BRFK járőrei tavaly karácsony előtt, pontosabban december 21-én 9.40 perckor érkeztek meg a XXI. kerületi Hollandi úti családi házba. A kapuban összetalálkoztak egy bőröndöket cipelő férfivel, aki éppen útnak indult.

Hamar kiderült, hogy ő lehet a csepeli gyilkos, úgyhogy még a helyszínen elfogták.

Aztán a ház első emeletén rátaláltak a férfi halott nevelőanyjára is. Azonnal hívták a bűnügyi technikusokat, vagyis a helyszínelőket, akik sok nyomot rögzítettek és azonnal látták, hogy mibe halhatott bele az áldozat,

a 59 éves nő nyakán ugyanis szúrt sebeket láttak.

Helyszínelők a csepeli gyilkossági tetthelyen 2018. december 21-én Forrás: Police.hu

A Bors úgy tudja, az íróként dolgozó Krisztián

sokáig "gubbasztott" a halott nő mellett,

aztán csörgött a telefon. Az asszony egyik barátnője telefonált. A férfi felvette a telefont és zavartan bevallotta neki, hogy mit tett. A férfi és az asszony élt ebben a csepeli házban. A szomszédok szerint a tragédia napján is veszekedtek egymással.

– mondták a Borsnak a család ismerősei. Megerősítették az információt, miszerint

a csepeli gyilkos mentális gondokkal küzd.

Azt mondták, többször is vad tombolásban tört ki korábban és úgy tudják, gyógyszert is szed rá. A gyilkosság előtti napokban a közeli patikában viszont elfogyott ez a tabletta, szerintük elképzelhető, hogy a fiatal emiatt nem volt jól a támadás napján. Azon pedig egyáltalán nem lepődtek meg, amikor meghallották, hogy a holttest mellett maradt és nem szaladt el azonnal.

- tették hozzá.

A férfit elmegyógyintézetbe vitték a rendőrök, akik mára lezárták a nyomozást. Az iratokat vádemelési javaslattal küldték el az ügyészségnek.