Nincs egy nyugodt pillanata a börtönben a jászladányi darabolós gyilkosnak

2019.08.21. 11:15

Állandóan halálos fenyegetéseket kap a közösségi oldalán az a jászladányi nő, aki márciusban meggyilkolta a tunéziai élettársát Bécsben. A holttestet feldarabolta majd telekocsival Magyarországra hozta. A nőtől a családja is elfordult, csak az egyik unokatestvére látogatja – írja a Blikk.

A nő angol, arab és francia üzeneteket is kapott az üzenőfalára, a meggyilkolt férfi szerettei és ismerősei különböző módon végeznének vele.

Gyilkos k.rva, pokolra fogsz jutni!", "Meg fogunk ölni, csak várjál, hallani fogod az Úr hangját!"

Nem telik el úgy nap, hogy ne kapna ilyen, és ezekhez hasonló üzeneteket. A gyilkos nőtől mindenki elfordult, csak az egyik unokatestvére hajlandó meglátogatni. A Blikknek a nő egyik ismerőse elmondta, hogy az unokatestvére valószínűleg beszélt neki a fenyegetésekről, ezért már egy nyugodt pillanata sincs a börtönben.

Szilvia nővére külföldre költözött, mert már nem bírta elviselni, hogy ujjal mutogat rá mindenki Jászladányban. Miközben fogalma sem volt arról, hogy a testvére és az anyja milyen borzalmas dolgokat követett el– mondta a lapnak az ismerős.

A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkos

alig beszél a börtönben, általában egyedül van és olvas.

Ahogy korábban megírtuk, bicikliző gyerekek találtak rá egy feldarabolt, bezsákolt holttestre Jászalsószentgyörgyön, a település határában lévő öntözőcsatornánál. Később derült ki, hogy egy Bécsben dolgozó, jászladányi nő gyilkolta meg és darabolta fel az élettársát.

Forrás: Polce.hu

A holttest darabjait telekocsival hozta Magyarországra, itt az anyja segítségével, savval leöntötték a maradványokat, és egy zsákban elrejtették.