Máriabesnyői nő: Pánikba estem, minden véres volt, a gyerek bőre meg kék

Vágólapra másolva!
Anyja tárt karokkal várta otthon azt a 28 éves nőt, aki idén áprilisban Máriabesnyőn megszülte a gyerekét egy patakparton, aztán magára hagyta. Elmondása szerint azért menekült el, mert pánikba esett a sok vértől, és mert kék volt a gyerek színe – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Több mint 3 hónap után kiengedték a börtönből és bűnügyi felügyelet alá helyezték azt a máriabesnyői nőt, aki magára hagyta egy patakparton az újszülött gyerekét. A nő anyja tárt karokkal várta otthon, egyébként mindenben mellette áll.

– mondta a Ripostnak az asszony.

Forrás: Police.hu

A csecsemőjét megszülő nő elmondása szerint rövid viszonya volt azzal a férfival, akitől a gyerek volt. Azt mondta, nem vette észre, hónapokig nem tudott arról, hogy terhes. Nem sokkal a szülés megindulása után jött rá, hogy mi történik vele. A hetedik hónapban járt, amikor megszülte a gyereket, miközben a patak partján sétálgatott.

– mondta a nő, akit azóta megszólnak az utcán és gyilkosnak neveznek. Elmondása szerint ma már máshogy tenne. Szeretné látni a kisfiát, akit Péternek neveztek el, és nevelőszülőkkel él. A fiú egyébként teljesen egészséges.

– mondja a nő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogy korábban megírtuk, Gödöllő-Máriabesnyőn a patak mellett szülte meg kisfiát egy nő séta közben.

A gyereket egy férfi találta meg, aki épp a kutyáját sétáltatta.

A helyiek szerint a nő elmenekült és a közeli templomnál bujkált, amíg el nem fogták a rendőrök.