Polgári gyilkos: nem nyugszom, míg a véredet nem látom

2019.08.22. 10:50

A férfi augusztus 19-én, valószínűleg féltékenység miatt végzett H. Ernővel a gyerekei szeme előtt. A gyilkos korábban rendszeresen fenyegette a családapát, a Blikk információi szerint a közösségi oldalán egy élő videóban is elmondta, hogy végezni akar vele.

A két férfinak valószínűleg egy nő miatt volt rossz a kapcsolata hónapok óta. Szilveszter korábbi barátnője Ernővel jött össze, és magával vitte a közös gyereküket is.  Ezt a gyilkos nem tudta elfogadni, pedig a nő kérte, hogy hagyja őket békén – írja a Blikk.

Szilveszter a támadás előtt egy élő videót indított a közösségi oldalán, amiben Ernőt halálosan fenyegette, majd azt kérte a nézőktől, hogy osszák meg a felvételt. 

Minél többen nézzétek, hogy eljusson a címzetthez. Itt van augusztus 20., megyek, mint a vihar. Be akarom fogni az én kutyámat  – eddig is elég egyértelmű a célzás, a felvételen név szerint is megszólítja Ernőt, de itt még nem fejezte be.

Addig nem megyek börtönbe, amíg a fizetséget meg nem adod. Addig nem nyugszom, amíg a véredet nem látom. Úgy csinálom, hogy jó legyen, szép kis lyukat fogok csinálni erre a ...  – fenyegetőzött Szilveszter.

A férfi képeket is posztolt, ezeket viszont letörölte, de volt olyan, aki képernyőfotót csinált róluk. Az egyik képen ez a felirat látható: 

"Augusztus 18-20. Ott fogsz megdögleni Polgáron." 

A Blikknek egy helybeli elmondta, hogy sokan tudtak a videóról, mégsem próbálta senki megakadályozni a gyilkosságot. Feltehetően azért, mert senki nem hitte el, amit ír és mond.

A gyerekei szeme láttára gyilkolták meg

Augusztus 19-án, H. Ernő és a gyerekei kimentek Polgár főterére, hogy együtt ünnepeljenek. Koncert közben váratlanul a férfira támadt O. Szilveszter, és nyakon, majd többször hátba szúrta egy késsel. Az áldozat a kórházba szállítása közben meghalt. A gyilkost még a főtéren elfogták a rendőrök, nem menekült el, sőt, szemtanúk szerint nevetve várta, hogy megbilincseljék.

KAPCSOLÓDÓ CIKK