Visszamenőlegesen tenné ingyenessé a parkolást a zuglói fideszes jelölt

2019.08.22. 11:09

Önkormányzati választási győzelme esetén visszamenőlegesen, június 13-i hatállyal tenné ingyenessé a parkolást Zuglóban Rozgonyi Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje - írta a Magyar Nemzet

A tősgyökeres zuglói politikus a lapnak azt mondta, átdolgoznák a költségvetést, és megpróbálnák elérni, hogy  a 4-es metrót meghosszabbítsák a Bosnyák térig, amelyet családbarát találkozóhellyé alakítanának. 

Rozgonyi Zoltán fontos célként említette a közterületek rendbetételét. Fel kell számolni az illegális szemétlerakást, amely az egyik legnagyobb probléma a kerületben - hangoztatta az interjúban.
A Fidesz-KDNP jelöltje növelné a zöldfelületek nagyságát. 

A közterületi italfogyasztás, a hajléktalanok életvitelszerű jelenléte sok konfliktus forrása - vélekedett, hozzátéve: professzionális szociális segítséget akarnak nyújtani a fedél nélküli embereknek. Közterületen élni sem az egyén, sem pedig a közösség számára nem elfogadható - jelentette ki Rozgonyi Zoltán.

A kormánypártok jelöltje szerint régóta megoldatlan a Bosnyák téri városközpont fejlesztése, amit úgy szeretnének orvosolni, hogy a kereskedelmi funkciók mellett a közösségi és a kulturális elemek is hangsúlyt kapjanakForrás: Zuglo.hu

Kitért arra, hogy  a Bosnyák teret szeretnék visszaadni a családoknak. 

A kormánypártok jelöltje szerint régóta megoldatlan a Bosnyák téri városközpont fejlesztése, amit úgy szeretnének orvosolni, hogy a kereskedelmi funkciók mellett a közösségi és a kulturális elemek is hangsúlyt kapjanak. 

Amennyiben elnyerjük a választók bizalmát, olyan teret, találkozóhelyet szeretnénk kialakítani, ahol a tisztaság és rend mellett különböző programokkal, valamint ingyenes wifivel és kulturált vendéglátóhelyekkel is segítenénk a kikapcsolódást" 

- fogalmazott.

Összességében az a céljuk, hogy az önkormányzat ne harcoljon a fővárossal és a kormánnyal, hanem együttműködjön azokkal - jelentette ki Rozgonyi Zoltán.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje arról is beszélt, hogy tősgyökeres zuglóiként ismeri a helyiek igényeit, a megoldandó feladatokat. Ez nem mondható el Horváth Csaba ellenzéki aspiránsról, aki Budán él - vélekedett a Magyar Nemzetben.