Visszamenőlegesen tenné ingyenessé a parkolást a zuglói fideszes jelölt

Rozgonyi Zoltán
Rozgonyi Zoltán, a XIV. kerület fideszes alpolgármestere.
Vágólapra másolva!
Önkormányzati választási győzelme esetén visszamenőlegesen, június 13-i hatállyal tenné ingyenessé a parkolást Zuglóban Rozgonyi Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje - írta a Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!

A tősgyökeres zuglói politikus a lapnak azt mondta, átdolgoznák a költségvetést, és megpróbálnák elérni, hogy

a 4-es metrót meghosszabbítsák a Bosnyák térig, amelyet családbarát találkozóhellyé alakítanának.

Rozgonyi Zoltán fontos célként említette a közterületek rendbetételét. Fel kell számolni az illegális szemétlerakást, amely az egyik legnagyobb probléma a kerületben - hangoztatta az interjúban.
A Fidesz-KDNP jelöltje növelné a zöldfelületek nagyságát.

A közterületi italfogyasztás, a hajléktalanok életvitelszerű jelenléte sok konfliktus forrása

- vélekedett, hozzátéve: professzionális szociális segítséget akarnak nyújtani a fedél nélküli embereknek. Közterületen élni sem az egyén, sem pedig a közösség számára nem elfogadható - jelentette ki Rozgonyi Zoltán.

A kormánypártok jelöltje szerint régóta megoldatlan a Bosnyák téri városközpont fejlesztése, amit úgy szeretnének orvosolni, hogy a kereskedelmi funkciók mellett a közösségi és a kulturális elemek is hangsúlyt kapjanak Forrás: Zuglo.hu

Kitért arra, hogy

a Bosnyák teret szeretnék visszaadni a családoknak.

A kormánypártok jelöltje szerint régóta megoldatlan a Bosnyák téri városközpont fejlesztése, amit úgy szeretnének orvosolni, hogy a kereskedelmi funkciók mellett a közösségi és a kulturális elemek is hangsúlyt kapjanak.

- fogalmazott.

Összességében az a céljuk, hogy az önkormányzat ne harcoljon a fővárossal és a kormánnyal, hanem együttműködjön azokkal - jelentette ki Rozgonyi Zoltán.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje arról is beszélt, hogy tősgyökeres zuglóiként ismeri a helyiek igényeit, a megoldandó feladatokat.

Ez nem mondható el Horváth Csaba ellenzéki aspiránsról, aki Budán él - vélekedett a Magyar Nemzetben.