Rendőrök és mentősök lepték el a budapesti II. kerületben lévő Zöldlomb utcát, mert az egyik házban három holttestet találtak. Gyilkosság miatt indult nyomozás. A gyanú szerint a 35 éves édesapa ölte meg az élettársát és a 4 éves gyereküket, majd öngyilkos lett. Információnk szerint késelés történt.

A holttestekre a rendőrök találtak rájuk péntek délben, a gyanú szerint az apa megölte élettársát és négyéves gyereküket, majd öngyilkos lett a II. kerületi Zöldlomb utcában.

Bűnügyi technikus, vagyis helyszínelő érkezik a Zöldlomb utcai gyilkosság tetthelyére augusztus 23-ánFotó: Szabó Gábor - Origo

A BRFK tájékoztatása szerint 11.55-kor hívta őket a lakás tulajdonosa amiatt, mert nem tudta elérni a bérlőit telefonon, úgyhogy elindultak a budai lakáshoz az egyenruhások. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Már a helyszínen felmerült az idegenkezűség gyanúja, úgyhogy 

gyilkosság miatt indítottak nyomozást. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A legfrisebb információink szerint a társasház második emeleti lakásában

gyilkolt a rózsadombi családirtó.

A 35 éves S. Levente előbb 31 éves élettársával, majd 4 éves közös gyerekükkel végzett, aztán öngyilkos lett. Úgy tudjuk, késsel végezte ki a családját, majd magát is halálra szúrta.

A Ripost úgy tudja, hogy a férfi többször is mellkason szúrta a saját gyermekét, a nőnek pedig a nyakát szurkálta össze. 

Az Origo helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a szomszédok nem szívesen beszélnek a családról, volt aki, tőlünk tudta meg, hogy gyilkosság történt az utcában. Az egyikük viszont azt mondta, veszekedést és sikoltást is hallott hajnalban.