Letartóztatták a balatonfűzfői gyilkost

HALÁLT OKOZÓ TESTI SÉRTÉS BALATONFŰZFŐN
Vágólapra másolva!
Letartóztatták azt a 48 éves férfit, aki a gyanú szerint megölt egy 54 éves férfit csütörtökön Balatonfűzfőn. A férfi beismerő vallomást tett - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Nagy Judit péntek délután.
Vágólapra másolva!

Tegnap találták meg holtan az 54 éves férfit egy balatonfűzfői ház udvarán. Már akkor egyértelmű volt, hogy a férfi gyilkosság áldozatává vált: agyonverték.

A gyilkossággal kapcsolatban egy 48 éves helyi férfit fogtak el a rendőrök, akit bevittek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A férfi mindent bevallott. Elmondta a rendőröknek, hogy a ház körüli munkák miatt veszett össze a lakótársával, akinek neki is esett.

Ököllel ütötte a fejét, amíg a férfi el nem esett, aztán elájult. Nem sokkal később pedig meghalt.

A férfi ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: Police.hu

"A főügyészség a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírójánál a férfi letartóztatását indítványozta, mert tartani kell attól, hogy a férfi megszökne, elrejtőzne, a bizonyítást befolyásolná, illetve újabb bűncselekményt követne el. A férfi letartóztatásáról a nyomozási bíró a mai napon dönt" - írta Dr. Orbán György, címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész, főügyész az Origónak küldött közleményében.

A bíróság pénteken rendelte el a férfi letartóztatását.