Szebeni István a magyar turizmus elkötelezett híve, aki szabadidejében járja az országot és olyan gyöngyszemeket mutat meg követőinek közösségi oldalain, ahová érdemes legalább egyszer mindenkinek elutazni. Ezúttal Noszvajra látogatott el és most először családját is magával vitte. 

Szebeni István először mutatta meg családját.Forrás: Photo Csucsi No2/Csucsi Gergely

"Nagyon sok helyen megfordultam már, mindig próbálom olyan szemmel nézni a szállodákat, fürdőket és idegenforgalmi attrakciókat, ami egy átlagembernek érdekes lehet. Sok mindent kipróbáltam, megkóstoltam, megmutattam az elmúlt hónapokban. Most viszont először jártam olyan helyen, ahová a családomat is mindenképpen szerettem volna magammal vinni - mondta a műsorvezető.

"Hallottam ugyanis, hogy Magyarország legjobb levegőjű településén, Noszvajon az egyik szálloda nemrég az év wellness szállodája díjat nyerte el. Egyik barátom hívta rá fel a figyelmemet, mert tudja, hogy nekünk a feleségemmel a kisfiúnk, Partik és az ő kis világa mennyire fontos. Nos, így érkeztünk Noszvajra, hogy leteszteljük igaz-e, hogy család és gyerekbarát a szálloda."

Szebeni István kisfiát levette a lábáról a dínóForrás: Photo Csucsi No2/Csucsi Gergely

A műsorvezető legnagyobb örömére kisfiát már az érkezéskor levette a lábáról a hotel ajándéka, Páfrány a kis dínó, ami az ágyra készítve várta. Együtt indultak felfedező körútra. A lengőteke, a faházikó, a mezítlábas ösvény és a kalandpark mind-mind ideális helyszínnek bizonyultak a kisfiú és szülei szerint.

Patrik imádja a vizet is, hozzánk hasonlóan. A hotelben pedig egy egész gyerek wellness állt rendelkezésre medencékkel, játékokkal, sőt még hintával is a víz felett. Hosszú órákat töltöttünk el ott, még a gyerek szaunába is belestünk - meséli Szebeni István.

Szebeni István családja imádja a vizetForrás: Photo Csucsi No2/Csucsi Gergely

A Szebeni család szerint a hotel jól vizsgázott a teszten, igazi családbarát szálloda, ahonnan az ember nem szívesen mozdul ki, hiszen minden adott, ami egy kellemes családi nyaraláshoz kell.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.