Kivégeztek egy férfit és a fiát Nyíregyházán

2019.08.26. 16:56

Brutális kettős gyilkosság történt hétfőn délután a Szabolcs- Szatmár-Bereg megyei Nyíregyházán.

A Szon.hu. több olvasója is azt írta a lapnak, hogy szirénázó rendőr- és mentőautókat látott Nyíregyházán, Oros városrész felé hajtva. 

Meg nem erősített információink szerint egy apát és a fiát lőtték le, mindketten meghaltak. Úgy tudni, hogy egy helyi vendégház tulajdonosa az idősebb áldozat. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, ahol elmondták, hogy a bejelentés után fél órával Nyíregyháza határában elfogták a gyilkost. Egyelőre több információt nem árulhattak el. 

Rendőrök helyszínelnek 2019. augusztus 26-án Nyíregyháza orosi városrészében, a Diák utcában.Forrás: MTI/Balázs Attila

A Szabolcs megyei nyomozók – a férfi őrizetbe vétele mellett – megkezdték gyanúsítotti kihallgatását - írta a rendőrség a honlapján.

A gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerintapát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt.A rendőrség nagy erőkkel helyszínel, az utcát lezárták - írja az MTI.

Forrás: police.hu

Megölted! Megölted! - kiabálta állítólag az apa mielőtt őt is lelőtte volna a gyilkos. A helyszínen a Szon.hu munkatársának meséltek a környéken lakók a délutáni gyilkosság részleteiről. A felnőtt korú fiúval állítólag három golyóval végeztek, később az apával pedig kettővel. 

Forrás: MTI/Balázs Attila

A környéken lakók az első lövésnél azt hitték, hogy csak egy motor dőlt el. Később már jól kivehető volt a fegyver hangja, ekkor értesítették a rendőrséget és a mentőket. De azok már csak a halál beálltát tudták megállapítani mind a két férfinél. A lövéseket állítólag egy vadászpuskából adták le.

Állítólag magánéleti problémák, miatt ölték meg a fiatalt. Az apának meg azért kellett meghalnia, mert a fia segítségére sietett.

Nem találok szavakat. Ott fekszik letakarva a vér szerinti édesöcsém és a keresztfiam. Lelőtték, kivégezték őket. Egy barátom hívott fel azzal, hogy mi történt, én meg nem akartam elhinni - nyilatkozta a lapnak Naczinecz Bálint, a meghalt apa testvére.

A Blikk úgy tudja, hogy mindkettőjüket a saját vendégházukban ölték meg.