Szabó Csabának, a Fidesz-KDNP salgótarjáni polgármesterjelöltjének halálát vizionálta Hranek Ferenc, az MSZP egyik külsős bizottsági tagja közösségi oldalán. Az eset nagy felháborodást keltett a Nógrád megyei városban, több, neves közéleti szereplő is tiltakozott a leírtak miatt. Újra piszkos módszerekkel dolgozik a szocialista párt. 

"Mély fájdalommal tudatom mindenkivel, hogy Justítia az igazság istennője tudomására jutott: a Forgách telep fideszes képviselője Szabó Csaba az emberekért és a körzetéért semmit nem tett. Ennek ellenére polgármesterjelöltként indítja őt a Fidesz! Oly igazságtalannak érezte a város lakóival szemben, hogy bánatában szívrohamot kapott és elhalálozott" - ezt írta ki Facebook-falára Hranek Ferenc, a salgótarjáni MSZP külsős bizottsági tagja.

Sorai azért is számítanak különösen ízléstelennek, mert a szocialista politikus éppen a kampánystartra időzítette azokat. Szabó Csaba ugyanis a napokban kezdte meg választási kampányát, és jó esélye van leváltani Fekete Zsoltot. 

Forrás: Concretemedia.com

A városban óriási felháborodást keltett, hogy 

a helyi szocialisták a fideszes polgármesterjelölt halálával kezdtek el kampányolni, 

ami miatt a politikus kénytelen volt törölni az ízléstelen írást.

Felháborodtak az MSZP-s sorain

 A Conretemedia cikkében kiemelte, hogy több közéleti szereplő is kommentálta a posztot. Közülük többen gusztustalannak, felháborítónak nevezték a leírtakat, és Hranek Ferenc, valamint Fekete Zsolt polgármester lemondását követelték. A bejegyzésére Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is reagált. Azt írta, lehet más a véleményünk, gondolkodhatunk máshogy a jövőről, egyetérteni sem kell mindenben, de halállal, betegséggel, fogyatékossággal, vallással és családdal nem játszunk. Hozzátette, elfogadhatatlan, ha valaki - különösen politikai haszonszerzés céljából - ettől eltér.