Szabadulása után rögtön kirabolta rabtársa feleségét

Vágólapra másolva!
A 36 éves férfi a szegedi fegyházban ült, amikor az egyik rabtársától hallott arról, hogy harmadik rab felesége nagyobb összeget rejteget az érsekhalmai házukban. El is határozta, hogy szabadulása után megszerzi ezt a pénzt, ennek érdekében még a fegyházban megszerezte a feleség telefonszámát és címét. Nem sokkal később el is ment a nőhöz.
Vágólapra másolva!

Amikor szabadult, azonnal felhívta az asszonyt, aztán el is ment hozzá. A nő nyolcéves gyereke fogadta. Amikor a nő hazaért, azt mondta neki, hogy most szabadult Vácról öt év után, és nincs pénze.

Aztán azt hazudta, hogy férje tartozik neki egy nagyobb összeggel, és kérte, hogy ebből adjon meg neki a nő 2.390.000 forintot.


Amikor ezt nem kapta meg, egymillió forintot kért. Amikor erre is nemet mondott a nő, azt mondta: akkor

Ettől a nő úgy megijedt, hogy az üzemelte kasszájából kivett félmillió forintot, és odaadta a férfinak.

A férfi a pénzt rövid idő alatt elköltötte, és egy kötött sapkát húzott vett egy riasztópisztolyt, és betört a nőhöz. A zajra a teraszra kilépő asszonyt a fegyverrel fejbe ütötte, amitől az elesett.

Ezután a földön fekvő nőre fogta a fegyvert, és pénzt követelt tőle. Az asszony a fenyegetés hatására egy 360.000 forintos nyakláncot adott oda, ez azonban nem volt elég, ezért a vádlott a fegyvert a rablást végignéző gyerekre szegezte és azzal fenyegetőzött, hogy lelövi.

Erre a nő a ház nappalijából és a boltból további 200.000 forintot adott oda, a férfi csak ezután ment el.

A rablót nem sokkal később elfogták. Mivel korábban feltételesen szabadult, a korábban elengedett hónapokat is le kell töltenie.