Megszólalt a szombati tragédia kapcsán L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt. A színész azt mondta, az egész család összeroppant, ő maga pedig unokájaként szerette a kisfiút.

Mint korábban az Origo is megírta: L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidot Zuglóban halálra gázolta egy autós. Az eddigi információk szerint a kisfiú egy lámpával védett zebrán szaladt át, amikor egy érkező autó elütötte. Bár a mentők próbálták megmenteni az életét, a kisgyerek meghalt.

A kisfiút Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél gázolta halálra egy autóForrás: MTI/Mihádák Zoltán

Körtvélyessy Zsolt, L.L. Junior apósa is összetört, amikor meghallotta a tragédia hírét. A színész a Hiteles Híreknek nyilatkozott. Elmondta, amikor megtudta, mi történt éppen vidéken volt, de a hír hallatán azonnal lányáékhoz sietett. L.L. Junior mindkét kisfia még előző kapcsolatából született, de Körtvélyessy Zsolt saját unokájaként szerette őket. 

Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket  - mondta a színész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mi már alszunk is ❤️Yo éjszakát mindenkinek

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta 

- tette hozzá a színész.

A zenésznek sorra fejezik ki részvétüket ismerősei, barátai, zenésztársai.