Rákosmente fejlesztésének továbbvitelét ígéri a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje

2019.09.02. 22:03

Rákosmente fejlesztésének folytatását ígéri Horváth Tamás jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP XVII. kerületi polgármesterjelöltje, aki hétfői kampánynyitóján megválasztása esetén az uszoda és a strand bővítését, földutak leaszfaltozásának folytatását, valamint P+R parkolók bővítését tűzte ki célul.

Horváth Tamás kijelentette, hogy a kerület az elmúlt tizenkét évben óriási fejlődésen ment keresztül, és ezt a fejlesztést szeretnék folytatni a következő ciklusban, továbbá a környezetvédelemmel a jövőben komolyabban foglalkoznának. 

Horváth Tamás alpolgármester, polgármesterjelölt a Fidesz-KDNP XVII. kerületi kampánynyitó rendezvényén a Vigyázó Sándor Művelődési Házban 2019. szeptember 2-án.Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Varga Mihály pénzügyminiszter azt mondta, hogy a kormányzatnak azokhoz az önkormányzatokhoz könnyű társul szegődnie, amelyeknek van gazdasági programja, fejlesztési elképzelése. Horváth Tamáshoz és csapatához ezért jó csatlakozni, ők, döntő többségükben az elmúlt években Riz Levente leköszönő polgármester vezetésével olyan önkormányzati munkát végeztek, amelyet érdemes folytatni.