Budapest nem cirkusz! - Plakátkampány indult Tarlós István bohóckodó ellenfeleiről

2019.09.03. 15:13

Plakátkampányt indít a Fidelitas Budapest nem cirkusz! címmel - jelentette be Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke kedden Zuglóban.

  

A Fidelitas Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátja egy teherautón 2019. szeptember 3-án.Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátot bemutató sajtótájékoztatón a politikus azt mondta,

Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék,

hiszen olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelöltek jelentkeztek be a főpolgármesteri címért, akik nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és akik mögött nincs semmilyen teljesítmény.

Egyetlen dologgal hívták fel magukra a figyelmet az elmúlt időszakban, azzal, hogy bohóckodtak - fogalmazott Böröcz, hangsúlyozva, a nemzet fővárosa ennél sokkal jobbat érdemel, hiszen Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb, legélhetőbb és leglátogatottabb fővárosa. "Mi azt szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon", ezért indít a Fidelitas plakátkampányt, amelyen keresztül elmondják a fővárosiaknak: Budapest nem cirkusz, így a város vezetését nem lehet sem Karácsonyra, sem Berkire, sem Puzsérra bízni - mondta a politikus.

Rogán Antal, a Minsizterelnöki Kabinetiroda vezetője arról beszélt a vasárnapi Bayer Showban, hogy Tarlós István komoly eredményeket ért el, míg vele szemben három bohóc áll. "Egyik oldalról ott van Karácsony Gergely, aki már minden volt, mindenféle formában. Kezdte az SZDSZ-nél, folytatta az LMP-nél, aztán a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett. Csak közben a kerületével nem foglalkozott, amit kis híján tönkre tett. Parkolási ügyeken keresztül, a Jobbikon keresztül már mindenben beszélt ostobaságot, amiből aztán kénytelen volt nagylépésekben visszahátrálni." - fogalmazott.
Böröcz László országgyűlési képviselő, a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke (b) és Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke a Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátot bemutató sajtótájékoztatón 2019. szeptember 3-án.Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke, zuglói fideszes jelölt  arról beszélt, hogy Karácsony Gergely Zuglóban polgármesterként nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát.

Öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (...), sorra érik a parkolási botrányok - sorolta. "De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is" - tette fel a kérdést a fiatal politikus, aki Puzsér Róbertről azt mondta, hiába hangos és trágár, attól még nincs igaza.

Budapestnek pedig nem egy műsorvezetőre, hanem egy városvezetőre van szüksége.

- szögezte le Borbély, aki szerint Berki Krisztián sem a főváros dolgaival foglalkozik, sokkal inkább személyeskedik.