Állítja, hogy nem akart ölni a nyíregyházi kettős gyilkos

nyíregyházi gyilkosság
Vágólapra másolva!
Állítólag csak rá akart ijeszteni felesége szeretőjére, a barátjára a nyíregyházi kettős gyilkos. Azt mondja most, hogy nem akart ölni. 
Vágólapra másolva!

Vallomásában állítja a 42 éves férfi, hogy nem azért ment augusztus 26-án a nyíregyházi Diák utcába barátja házához, hogy gyilkoljon, csupán rá akart ijeszteni barátjára.

Mégis magával vitte a vadászpuskáját, amivel halálos sebet ejtett a 41 éves férfin.

Az események szerencsétlenül alakultak, elsődleges ölési szándék azonban nem volt a két halálesetnél.

– mondta el a Blikknek Árendás Róbert, a gyilkossággal gyanúsított férfi ügyvédje.

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő helyi vadász.

Forrás: Police.hu

A tragikus kettős gyilkosság több mint egy hete történt. A gyilkos és első áldozata barátok voltak, rendszeresen jártak el együtt focizni. Csakhogy a gyilkos feleségének és a 41 éves férfinak viszonya volt, amiről a gyilkos maga is tudott, de nem ezért döntött úgy, hogy végez barátjával. A férfi szakított a szeretőjével, aki otthon arról panaszkodott, hogy lekezelően, csúnyán beszélt vele. Ezért a másik férfi fogta a távcsöves puskáját, és elindult barátja házához. Már a kocsiból tüzet nyitott az udvaron álló férfira.

Az első lövés még nem talált, de a következő már igen.

Akkor az utcáról belőtt a ház ajtaján keresztül, és egyetlen lövéssel megölte a menekülő férfit.

Az idősebb férfi a lövések hangjára futott ki a házából. Meglátta, hogy fia mozdulatlanul fekszik, és azt kiabálta: megölted a fiam.

Elindult a házába, ekkor lőtte hátba a férfi nem is egyszer, háromszor.

A környéken lakók az első lövésnél azt hitték, hogy csak egy motor dőlt el. Később már jól kivehető volt a fegyver hangja, ekkor hívták a rendőrséget és a mentőket.

Forrás: Police.hu

A kettős gyilkos azonnal elmenekült, de fél óra múlva, Nyíregyháza határában elfogták. Azóta mindent beismert. A kocsijában pedig megtalálták a gyilkos fegyvert is, a távcsöves puskát is.

A bíróság elrendelte a letartóztatását, a férfi akár tényleges életfogytiglanit is kaphat, ugyanis aljas indokból elkövetett kettős emberöléssel gyanúsítják.