Csúnya lopási ügybe keveredett Gyurcsány szombathelyi jelöltje

parlament, országgyűlés, plenáris ülés, Nemény András MSZP
Vágólapra másolva!
Nemcsak elloptak egy jogvédett hirdetési szerkezetet a szombathelyi szocialisták Nemény András vezetésével, hanem a kihelyezett hirdetések balesetveszélyesek is. Az érintett cég levélben szólított fel a hirdetések eltávolítására. 
Vágólapra másolva!

A szocialisták és Gyurcsány Ferenc szombathelyi jelöltje, Nemény András az önkormányzati kampány kezdetén több mint száz helyszínen rakott ki az arcképével/nevével ellátott úgynevezett lengőkaros reklámhordozót (amit a köznyelv elefántfülként ismer).

Neményék egyébként támogatják a több mint hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csabát is a választáson azzal, hogy nem indítanak ellene jelöltet, sőt, úgy tudjuk, Czeglédy Nemény kampánycsapatának is tagja.

A probléma a szerkezettel az, hogy az elkészítésére és kihelyezésére egyetlen cégnek van engedélye.

Azonban az egyetlen engedéllyel rendelkező cégnek semmi köze nincs Nemény András kihelyezett plakátjaihoz.

Nemény András, Gyurcsány és Czeglédy jelöltje mindenféle engedély nélkül használt egy jogvédett hirdetési technikát Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Ez azt jelenti, hogy

a szocialisták és Gyurcsány Ferenc szombathelyi jelöltje eltulajdonította ezt a jogvédett technológiát, és jogtalanul helyezte ki ezeket a védjegyoltalom alatt álló eszközöket.

Azon túl, hogy a Nemény-Czeglédy csapat lépése a köznyelvben színtiszta lopásnak minősül, a történet ezzel nem ér véget.

Az elefántfülnek hívott plakátokkal teleszórták a várost Forrás: Origo

Az Origo úgy tudja,

a jogtalanul legyártott és kihelyezett eszközök balesetveszélyesek.

A lemásolt táblák ugyanis nem bírják az időjárási körülményeket, és a silány másolatok egész egyszerűen letörnek. Mivel ezek az olcsó másolatok közterületen vannak kihelyezve, csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baleset.

Az érintett cég levélben szólított fel a hirdetések eltávolítására.