Összeroppant az eltűnt maglódi vállalkozó testvére

2019.09.05. 11:50

A luxusautók szerelésével és felújításával foglalkozó Pintér Gyula május 10-én tűnt el, azóta nem látta senki. A rejtélyes eltűnés miatt a férfi testvére élete romokba dőlt – írja a Blikk.

Testvére nem adja fel a reményt, arra pedig gondolni sem szeretne, hogy a férfi meghalt. Ildikó elmondása szerint már csak nyugtatókkal tudja elviselni a várakozást.

"Mivel Gyulának nem volt még felesége és gyereke, én voltam a legközelebbi hozzátartozója. Nagyon közel állunk egymáshoz, mindent megbeszéltünk. Amióta eltűnt, tönkrement az életem. Már gyógyszerekkel sem tudok igazán aludni, folyton azon töprengek, merre járhat Gyula. Minden pillanatban lesem az ajtót, hogy végre mosolyogva belép a házba, majd átölel – mondta a nő a Blikknek és arról is beszélt, hogy Gyulának nem voltak zűrös ügyei. A nő bízik a nyomozókban, hisz abban, hogy eredményre vezet a munkájuk.

Forrás: Facebook

Pintér Gyulának nagy neve volt a szakmában. A világ több részéről jöttek hozzá a luxusautó-tulajdonosok, hogy munkát adjanak neki.

"Gyulának a munkája a hivatása is volt. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem egy elégedetlen ügyfél vagy egy elszámolási vita áll az eltűnése mögött. Biztos, hogy soha senkit nem csapott be, de félmunkát sem adott ki a kezéből– mondta lapnak a férfi egyik barátja.

A helyiek szerint az ügyben a rendőrség őrizetbe vette az egyik helyi tanya tulajdonosát, a kertjét pedig kutyákkal vizsgálták át.

Ahogy korábban megírtuk, Pintér Gyula vállalkozó május 10-én a Hummerével indult el otthonról valahová, ahová magával vitte Répa nevű vizsláját is. A férfit azóta senki sem látta senki, az autóját viszont másnap egy ismeretlen visszavezette az otthonához, miközben a kutyáját Szlovákiában találták meg.