Többször is rosszul lett fia temetésén L.L. Junior volt párja

2019.09.06. 15:31

L.L. Junior fiát, Dávidkát ma délben temették el a Fiumei úti sírkertben. A szívszorító temetésen a kisfiú anyukája és a nagymamája is rosszul lett. 

L.L. Junior hét évig élt együtt Hopp Csillával, a kapcsolatból két fiuk született. Lacika 2013-ban, Dávid, pedig 2015 szeptemberében jött világra. Dávid születése után nem sokkal Junior elhagyta a családját, de a gyerekeket utána is közösen nevelték.

A szombati tragédia után a szülők között elmérgesedett a kapcsolat, mert Junior Csillát hibáztatta, amiért a fiúk kiszaladt a piros lámpa ellenére az útra, a kocsi elé, de most úgy látszik, legalább a temetés idejére megbékéltek. 

L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiúk temetésénFotó: Polyák Attila - Origo

Junior a képek alapján végig támogatta Csillát, akinek szüksége is volt erre, mert  a szertartás alatt többször is ájulás közeli állapotba került.

Fehér virágokkal búcsúzott Dávidkától a gyászoló család és a barátokFotó: Polyák Attila - Origo

Csillának széket kellett hozni, nem bírta a részvétnyilvánításokat, többször megszédült, támogatni kellett - írja a Bors.

A legnehezebb percekben Junior támogatta volt párját, CsillátFotó: Polyák Attila - Origo

Nemcsak Csilla, hanem Junior édesanyja is rosszul lett. Ő a kis fehér koporsó mellett esett össze - a Ripost információi szerint.

Mága Zoltán is hegedült a kisfiú temetésénFotó: Polyák Attila - Origo

Miután Mága Zoltán szívszorító hegedűjátékkal búcsúzott a kisfiútól, megindult a tömeg, hogy elkísérjék végső nyughelyéhez Dávidkát, amikor a nagymama odalépett a koporsóhoz, és váratlanul összeesett előtte.

Mielőtt feltették volna a fehér hintóra az apró koporsót a családja elbúcsúzott DávidkátólFotó: Polyák Attila - Origo

Dávidka, Dávidka – kiabálta kétségbeesetten a gyászoló nagymama, akit rögtön a rokonok segítettek fel. Eközben lépett oda L.L. Junior is, aki arra kérte a hozzátartozókat, engedjék levegőhöz jutni édesanyját - írta a lap.