A buszon és a buszmegállón töltötte ki a haragját két férfi

2019.09.08. 09:17

Egy 18 éves bősárkányi férfi, miután szidalmazta a buszsofőrt, betörte a busz ablakát Csornán, szombaton kora este. A másik eset még augusztus végén történt, akkor Nyergesújfalun egy 23 éves férfi veszett össze a barátnőjével egy buszmegállóban, majd szétrúgta a megálló üvegtábláit. A rendőrség a bősárkányi férfit elfogta, a másik esetben az ügy már az ügyészségen van. 

Szombaton kora este Csornán, egy Soproni úti buszmegállóba érkező autóbuszhoz odalépett egy ismeretlen férfi, szidalmazni kezdte a sofőrt, majd a busz első ablakát betörve elfutott - közölte honlapján a rendőrség.

A járőrök a személyleírásnak köszönhetően, a helyszín közelében fél órán belül elfogták a rongálót, akit a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. A 18 éves bősárkányi férfit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Szétrúgta a buszmegállót, és amit talált  

Egy 23 éves férfi augusztus 25-én Nyergesújfalun, egy buszmegállóban összeveszett a barátnőjével. A férfi kiabált, szitkozódott, majd szétütötte-rúgta a buszmegálló üvegtábláit.  

Mivel még mindig ideges volt, kitépett a helyéről egy gyalog- és kerékpárút jelzőtáblát, és eldobta őket. 

A rendőröket értesítették, akik elfogták a szigethalmi lakost. Garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás, a férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ügy most az Esztergomi Járási Ügyészségnél van.