Lopott és hamisított az újpesti ellenzék

Horváth Imre
Budapest, 2016. május 25. Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt vezérszónoka felszólal a Nemzetközi Büntetőbíróság statútumának kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. május 25-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Újpesten egy ellopott Facebook-oldalon, hamisított fényképekkel kampányol az ellenzék, ráadásul vissza is élnek más személyazonosságával, amit büntet a törvénykönyv - számolt be az újabb ellenzéki botrányról az ujpestihirek.hu. 
Vágólapra másolva!

A baloldal Újpesten nem riad vissza sem a választási csalástól, sem a vesztegetéstől, sem pedig más személyazonosságának a kihasználásától. Horváth Imre, korábbi MSZP-s politikus megdöbbenve számolt be arról, hogy amikor még az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje volt, a párt munkatársai csináltak neki egy Facebook-oldalt, amelyhez a jelszó és az admin jogosultságok náluk voltak és maradtak.

A volt politikus nem tudott hozzáférni ehhez az oldalhoz, pedig az ő nevét viselte, az ő fényképe szerepelt rajta.

Csúnya átverés

Horváth Imre elmondta, ugyanis erre a Facebook-oldalra több olyan bejegyzés is kikerült, amit nem ő írt, amelyek politikai szerepvállalásával ellentétesek.

Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt volt országgyűlési képviselőjének a Facebook-oldalát egyszerűen ellopta az újpesti ellenzék Forrás: MTI/Soós Lajos

Azt, hogy Dériék közreműködésével történik a csalás, a következő történet egyértelműen bizonyítja. Idén nyáron, egy hétköznapon mentem a Kakukk étterem felé, hogy a születésnapomra asztalt foglaljak a barátaim számára.

számolt be az esetről Horváth Imre. "A fotót persze megváltoztatták. Hiszen Déri kezében is sör volt, amit ügyes kezek kicseréltek egy összetekert papírlapra. Aki alaposan megnézi a képet, láthatja a belenyúlás jeleit. Kértem, hogy vegyék le, de nem tették." - írja a volt MSZP-s politikus.

Megfenyegették a volt MSZP-st

Mint arról korábban beszámoltunk, Horváth Imre miután egyértelműsítette, hogy nem lép vissza a 2018-as országgyűlési választáson, burkolt fenyegetéseket kapott, majd miután ezeket is visszautasította,

Varju pénzt ígért a visszalépésért, természetesen ő ezt költségtérítésnek nevezte, hogy ne érje kár a visszalépéssel Horváthot.

A volt MSZP-s szerint a baloldaliság nem Varjunál, nem a DK-nál és nem a mai MSZP-nél van, akik valójában ma már szélsőségesen neoliberális, önző és az emberséges gondolatokkal összeegyeztethetetlen elveket vallanak.