Ütötte-rúgta volt barátnőjét, másnap pedig megölte kölyökkutyáját

Vágólapra másolva!
Garázdaság, lopás és állatkínzás miatt kérte az ügyészség a letartóztatását annak a 26 éves devecseri férfinak, aki szerdán ellopott egy mobiltelefont, majd a helyi buszpályaudvaron a volt élettársát megverte, másnap pedig a 4 hónapos kutyájával végzett.
Vágólapra másolva!

A férfi szeptember 4-én este bemászott ismerősei családi házába a vaskapun keresztül, és rángatni kezdte a bejárati ajtót. Amikor azt kinyitották neki, beszaladt a házba, a szobában magához vett egy mobiltelefont, és elfutott vele. A férfi még aznap, este nyolc óra körül a buszpályaudvaron találkozott a volt élettársával, akivel összevesztek.

Ezért többször megütötte a nőt, sőt, meg is rúgta.

A nő végül a várótermi büfé dolgozójától kért segítséget, akinek mobiltelefonjáról kihívta a rendőröket. A volt élettársa még ekkor is verte őt, majd a váróteremből kiment, miközben betörte a büfé ablakát. A lopott mobiltelefont még a pályaudvaron eldobta, a rendőrök viszont megtalálták azt és lefoglalták.

Az agresszív férfi másnap délelőtt a 4 hónapos kutyáját magával vitte az egyik kávézóba, ahol az állat be akart bújni a sütő mellé,

mire a férfi az ölébe vette, majd ököllel kétszer tarkón ütötte olyan erősen, hogy az állat nyüszített és remegett, az orra pedig vérezni kezdett.

Ezután kiment a kávézóból.

A férfi délután egy óra körül ismét megverte az állatot: a nyakánál fogva felemelte és a földhöz vágta, majd amikor az állat el akart futni, többször erősen belerúgott. A kutya nem sokkal később elpusztult.

A bíró a férfit egy hónapra letartóztatta.