Tényleg igaz, hogy csak videón láthatja Hopp Csilla az ötéves kisfiát, Lacikát? Ellentmondásos hírek jelentek meg arról, hogy L.L. Junior és volt felesége megállapodtak-e egymással, hogy békésen rendezik az ügyeiket, vagy sem. Az Origo végére járt az igazságnak. 

L.L. Junior és volt felesége, Hopp Csilla kisebbik fiát, a hároméves Dávidkát augusztus 31-én halálra gázolták Zuglóban. A kisfiút múlt hét pénteken temették el a Fiumei úti temetőben. Bár azt megelőzően elszabadultak az indulatok, és a két szülő nyilvánosan üzent egymásnak, a temetést együtt ülték végig, L.L. Junior pedig végig támogatta a gyászoló anyát, aki többször is rosszul lett. 
Nincs arra szó, amit ilyenkor egy anya érez, ezt nem lehet megfogalmazni. Főleg, hogy ott voltam, végignéztem a kisfiam halálát - mondta el Hopp Csilla a Borsnak.

L.L. Junior kisfiának temetése, Fiumei úti temető 2019.09.06.Fotó: Polyák Attila - Origo

Megkerestük L.L. Junior ügyvédjét, Mester Csabát, aki azt mondta, hogy a rapper nem akarja megakadályozni, hogy a gyereke és az anyja találkozzanak. Az ügyvéd azt is elmondta, hogy Hopp Csilla érthető módon traumatizált lelki állapotban van, ezért a zenész felügyelt kapcsolattartást kért. 

Ez azt jelenti, hogy szakemberek jelenlétében találkozott az anya a kisfiával. 

A zenész azért is látta jobbnak ezt a megoldást, mert az ötéves kisfiú folyamatosan az öccsét keresi. 

Nyilván megviseli változatlanul, hiszen nagyon friss a dolog, de mentálisan, testileg-lelkileg erős. Arra összpontosít, hogy minél jobban tudja tartani a kapcsolatot Lacikával - mondta el az Origónak Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

A szakember azt is hozzátette, hogy a két szülő még nem állapodott meg, most átgondolják a végleges döntésüket, de egyelőre mindketten a magukénak akarják a kisfiút. 

Ami biztos, hogy a temetés óta tettek egymás irányába gesztusokat. Csilla leszedte azt a posztot, amit L.L. Junior sérelmezett - tette hozzá az ügyvéd. 

Horváth B. Gábor azt is elmondta, hogy egy szoros és szeretetteljes anya-gyerek viszony van Csilla és Lacika között. Nemcsak telefonon beszéltek, hanem személyesen is találkoztak.