A zenész és volt párja a másfél hete tragikus balesetben elhunyt fiuk temetése után leültek, és megállapodtak abban, hogy higgadtan, békésen kell rendezniük az ügyeiket.

Az elmúlt héten elharapózott indulatok helyét átvette a nyugodt párbeszéd, most egymást segíti L.L. Junior és volt párja a gyászban - írja a Blikk. 

Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet – mondta lapnak a zenész menedzsere, Száva Rita.

L.L. Junior fia, Dávidka temetéseForrás: Life.hu

"Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban" - teszi hozzá. 

Bár a pár nagyobbik gyermeke a tragédia óta az apjánál van, rendszeresen találkozik az anyjával is a lap információi szerint.  Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba azt szeretnék, ha a nyomozás lezárásáig ez így is maradna.