Terhes lánnyal az autóban karambolozott egy busszal a csepeli fiú

Vágólapra másolva!
„Még biciklizni sem tudott, nemhogy autót vezetni" – mondta a Blikknek annak a fiúnak az ismerőse, aki négy utasával karambolozott vasárnap este Csepelen egy busszal. A karambolban heten sérültek meg. 
Vágólapra másolva!

A balesetet minden bizonnyal okozó fiúnak jogosítványa sem volt. Nem is lehetett, azt ugyanis Magyarországon csak 17 éves kor felett lehet megkapni, ő pedig még csak 16.

A Blikk információi szerint az autót vezető kamasz a balesettől nem messze, egy kis házban lakik a családjával. A szomszédok szerint a szülők a vasárnapi baleset óta szinte el sem mozdultak a fiuk mellől, akit az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolnak.

– kezdte egy ismerős, aki úgy folytatta, a fiúnak többek között légmelle van, de ha minden jól megy, maradandó sérülés nélkül felépülhet.

"Fel nem foghatom, ki engedte vezetni. Amúgy rendes gyerek, de azt hittem, több esze van annál, mint hogy jogsi nélkül volán mögé üljön" – mondta az ismerős.

"Ez egy teljesen vegyes társaság, néha együtt csavarognak. Állítólag felnőtt is volt a kocsiban, akinek viszont volt jogsija. Úgy tudom, hazafelé jöttek, amikor a baleset megtörtént. Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy volt velük egy terhes lány, aki – sajnos – csakúgy, mint a többiek, megsérült a balesetben - árulta el egy közelben élő férfi.