Elegük lett, így elhatározták, hogy felmondanak egy magyarországi cirkusz alkalmazottai. Csakhogy beleegyezés helyett verést kaptak a főnökeiktől az artisták. A Blikk információi szerint az artisták ráadásul a cirkusz produkciójának főszereplői. 

A Blikket megkereső, névtelenséget kérő informátor szerint sokkal többről van szó, mint két pofonról: nem ritka, hogy ehhez hasonló úton próbálják megúszni az artisták kifizetését. 

Egyiküknek több fogát kiütötték, ám a társát is alaposan helybenhagyták. Nem csak fizikailag, de lelkileg is teljesen megtörtek a megvert fiatalok  – mondta az informátor a lapnak. 

Az ott dolgozók gyakran panaszkodnak arra, hogy kis létszámmal fut a cirkusz, emiatt mindenki nagyon megterhelt. Ez és egy elszámolási vita vezethetett oda, hogy a fiatalok úgy döntsenek, inkább kilépnének a cirkusz kötelékéből  – tette hozzá a férfi.

A Blikk megkereste a bántalmazott cirkuszi dolgozókat, ám válasz helyett bontották a vonalat. Ahogy megkeresték a cirkusz igazgatóit is, ám üzenetünkre nem érkezett válasz.

A Blikk úgy tudja, a verekedés napján a rendőrséget is értesítették, de eljárás nem indult az ügyben.