Videó bizonyítja, hogy öngyilkos lett a forgalommal szemben hajtó anya

2019.09.11. 11:29

Tizenhárom autót elengedett, a tizennegyedikkel tudatosan ütközött és hajtott a halálba kisfiával egy nő péntek hajnalban. Az ellenkező irányból ment fel az M5-ös autópályára. Utolsó útjukról hátborzongató videót készített egy nő, aki döbbenetes dolgokat árult el a tragédiáról a Ripostnak. A videó bizonyítja, szinte biztosan szándékosan tett mindent a nő. 

Egy autós 7 percen át rögzítette, ahogy az M5-ös autópályán a  szalagkorlát túloldalán, vele párhuzamosan, a forgalommal szemben megy az a nő, aki végül kisgyermekével együtt lett öngyilkos a sztrádán. 

Az asszony 13 autóst elengedett, majd a 14. kocsiba frontálisan belecsapódott szemből. Ő, a kisfia, és a vétlen autóban egy 68 éves asszony halt meg.

A felvétel a Riposton látható, itt nézheti meg. 

Szeged felé tartottunk az autópályán, amikor a legnagyobb meglepetésünkre a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, mely egy irányban haladt velünk, ám a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vettük észre, majd lassítottunk, és kétségbeesetten próbáltuk figyelmeztetni a vezetőt. De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek... A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem – emlékezett vissza a nő, aki hét percen keresztül vette fel a történteket.

„A nő nem hajtott gyorsan, sőt inkább lassúnak mondanám: az autópályán 70-80-nal mehetett a belső, előző sávban. Néha kicsit gyorsított, néha lassított, de viszonylag egyenletesen haladt előre" – tette hozzá.

A nő több helyen is lehajthatott volna, de nem tette.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!