A számos utazást megjárt, ismert vlogger a nyár utolsó hónapjában ezúttal Sárvárra látogatott el, és a városnézés mellett a híres fürdőt is górcső alá vette.

„Sárvár, Rád vár!" – idézi fel a hajdan közismert szlogent Szebeni István, aki idén augusztusban gyermeki kívácsisággal indult el Sárvárra, mert
gyermekkorom óta a fülemben cseng  a híres sárvári reklám, de még sosem volt szerencsém eljutni ide. Sok jót hallottam róla, és állítólag itt mindig történik valami. A sokat látott műsorvezetőt azonban magát is meglepte a szemet gyönyörködtető városkép: „Volt egy elképzelésem a városról, de mindezt sikerült felülírnia. Csendes, tiszta, hívogató."

A népszerű műsorvezető szívesen ismerkedik utazásai során.Forrás: Origo

A város fürdője is nagy hatást gyakorolt Szebeni Istvánra, aki így foglalta össze első élményeit: „Hatalmas, ősfás környezet, ahol éppen újra és újra fákat ültetnek, többek közt mi is tettük, hogy óvják-védjék gyermekeink jövőjét is. A benti medencék hatalmasak, tiszták, felnőttek és gyermekek egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújtanak. Sőt, a szülők jakuzziban nyújtózhatnak, míg a gyerkőc csúszdázik , vagy éppen csak játszik a medencében.

Az ismert vlogger nagyon dicsérte a vendégek kiszolgálását.Forrás: @Csucsi Gergely/Photo Csucsi

Kávézó, étterem is található a medencék közelében, emellett árnyas hűsítő medencék, óriáscsúszdák, tematikus kalózhajó vízágyúkkal, de úszómedence, hullámmedence, pihenők, körpanorámás tetőnapozó is található a fürdő területén.

Szebeni István felejthetetlen napot töltött Sárváron.Forrás: Origo

Emellett animációs foglalkozások várták a kicsiket, vagy papírsárkány-készítés, de lehetett röplabdázni, focizni, ügyességi játékokat játszani, vagy csak aludni, a fűben henyélni. A város és a fürdő adottságain meglepődött műsorvezető saját bevallása szerint csodálatos napot töltött itt. Ha eljövünk Sárvárra, ne egy napra tegyük, mert annyi nem elég belőle. A családdal tuti, hogy visszajövök, találkozzunk majd itt. – zárta beszámolóját a népszerű műsorvezető.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook-oldalán lehet követni.