Nem tudta elfogadni, hogy vége a szakításnak, ezért naponta több százszor felhívta, illetve fenyegető SMS-ekkel ostromolta volt barátnőjét egy hatvani férfi. Mindezt azért csinálta, mert azt gondolta, így majd kibékül vele a nő. 

Vádat emeltek egy 35 éves férfi ellen, aki hónapokon át zaklatta volt élettársát telefonon, többek között azt mondta neki, hogy megcsonkítja, illetve, hogy savval önti le őt.

A 35 éves férfi körülbelül fél évig élt együtt a nővel. A nő ekkor az anyjához költözött. A férfi nem tudott belenyugodni a szakításba, a nő viszont nem akart békülni. 

A férfi a költözés utáni napokban napi 200-szor felhívta fel volt barátnőjét. Ezután ritkábban kereste, viszont szinte csak éjszaka és hajnalban hívta, kifejezetten azért, hogy fenyegetéseivel rettegésben tartsa a nőt.

Emellett olyan SMS-ekkel bombázta, hogy:

lenni kell legalább egy csonkításnak és egy maradandó sérülésednek"

illetve hogy készenlétben van a legerősebb sav a számodra".A nő kétszer is lecserélte telefonját és számát annak azért, hogy végre megmeneküljön az állandó zaklatástól.

A nyomozás során a férfi elismerte bűnösségét. Hozzátette, hogy mindezt azért csinálta, hogy kibéküljön a nővel.

A férfit ráadásul

röviddel a szakítás előtt ítélték felfüggesztett börtönre garázdaság miatt. A próbaidő alatt végig zaklatta és fenyegette a nőt, emiatt az ügyészség már letöltendő börtönbüntetést, illetve közügyektől eltiltást javasolt számára.