A lány ellopta szülei bakkártyáját, majd összesen félmillió forintot vett le róla, melynek egy részéből kokaint vett, másik részét pedig arra használta fel, hogy megölesse szüleit. A tinédzsert szeptember 9-én tartóztatták le gyilkossági kísérlet és lopás miatt.

A mindössze 17 éves Alyssa Michelle Hatchert szeptember 9-én tartóztatták le gyilkosság és lopás miatt.

A 17 éves Hatcher lépésről lépésre előre eltervezte szülei megöletését.

A lány először ellopta szülei bankkártyáját, két alkalommal összesen félmillió forintnyi pénzt vett le róla. Ezután egy nagy összeget nyújtott át egy barátjának, hogy az keressen valakit, aki meggyilkolja őket.

A rendőrök megtalálták a lány barátját, aki elárulta nekik, hogy utoljára szeptember 9-én találkozott vele egy drogtanyában, ami ugyanaz a helyszín volt, ahol a gyilkosságot készültek elkövetni. A rendőrök azonnal elindultak a fiú által mondott helyre, ahol sikerült megtalálniuk, majd elfogniuk a lányt. 

Kihallgatása során Hatcher mindent beismert, és azt is hozzátette, hogy az első alkalommal levett pénz egy részéből kokaint vett, másik felével pedig megvesztegette barátját, hallgatásért cserébe.

Ez egy rendkívül szomorú eset, amely után érdemes elgondolkodni a családi kötelékeken. Habár a terv pénzügyi része már lebonyolódott, örülünk, hogy a gyilkosságot meg tudtuk akadályozni. Amikor hasonló ügyekkel dolgozom, egyszerűen képtelen vagyok elképzelni, mit érezhet egy-egy ilyen szülő, tudván gyermeke szándékait"– mondta el a floridai rendőrség őrmestere.

A fiatal lány szülei vádat emeltek gyerekük ellen - írja a Blikk az Unilad-ra hivatkozva.