Megpróbálta kihozni a sodrából Tarlós István főpolgármestert az anarchista Tordai Bence egy pénteki sajtótájékoztatón. Budapest első embere a provokációra többek között azt mondta, „a választáson jól meg fogom verni a hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét”.

Péntek délelőtt Tordai Bence, a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt politikusa egy ideig akadályozta, hogy a főpolgármester elkezdje a beszédét. Tarlós a rövid párbeszéd során megkérte Tordait, hogy ne molesztálja őt. Ezt követően elmondta, azt is, hogy „a választáson jól meg fogom verni az hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét”. 

Ismét tök hülyét csinált magából TordaiForrás: MTI/Máthé Zoltán

Tordai Bencéről többek között azt kell tudni,hogy fiatal kora ellenére nem a nélkülöző munkásosztály tagja. Sőt, nem is átlagos egyetemi oktató. Vagyonnyilatkozata szerint egy budapesti és egy magyarnándori házban résztulajdonos. Már eddig is volt egy Toyota Avensise, aztán idén vett még egyet. Emellett az egyik bankban több mint 11,5 milliót tart, ezenkívül még más pénzintézet(ek)ben 16 milliót. Emellett 50 százalékban ő a tulajdonosa a Párbeszéd Platform Kft.-nek.