Jól főznek a börtönben, mondta a kegyetlen gyerekgyilkos

2019.09.14. 16:07

Egy férfi megerőszakolta hatéves unokatestvérét, mielőtt egy téglával szétverte a kislány koponyáját. Azonban mivel K. Dániel még csak 19 éves. maximum 30 év börtönbüntetést kaphat – írja a Bors.

A 19 éves K. Dániel első tárgyalása előtt a Szekszárdi Törvényszékennem nyilatkozhatott, de annyit elárult, hogy nagyon jól főznek a börtönben. A férfi márciusban végzett unokatestvérével, a hatéves Leonettával akit a vádirat szerint nem akart megölni, "csak" megerőszakolni.

A vád álláspontja az, hogy K. Dániel Leonettát az utcájukkal párhuzamos földes töltésútra csalta, ahol a kislányt a földre lökte, a végtagjait leszorította, lerángatta a nadrágját és az alsóneműjét, majd análisan megerőszakolta. Ezután egy háromkilós téglával a hanyatt fekvő kislány fejét legalább hatszor megütötte, majd a közeli patakba dobta, és hazament. Leonetta többszörös, nyílt darabos koponyacsonttörést, az agyállományának többszörös zúzódását, valamint darabos koponyaalapi és járomívtöréseket szenvedett el. A szakértői vélemény szerint a kislánynak esélye sem volt a túlélésre.

A szexuális jellegű bűncselekmény miatt a tárgyalás zárt ajtók mögött zajlik, ezért további részleteket hivatalosan nem lehet majd megtudni az ügyről. Mivel K. Dániel még nincs húszéves, ezért maximum 30 éves börtönbüntetést kaphat. A férfit az ügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel, 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK