Halálra gázolt a vonat egy embert Ceglédnél

Egyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esen rendőrség sziréna rendőrautó
Vágólapra másolva!
A nyílt pályán, Ceglédbercel-Cserő és Cegléd között gázolt halálra az elővárosi Z50-es zónázó vonat egy embert. A vonatok koradélutánig csak az egyik vágányon közlekedtek.
Vágólapra másolva!

Friss: A Mávinform délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset helyszínén bebefejezték a hatósági intézkedést, a vonatok ismét mindkét vágányon, zavartalanul közlekednek.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy a gázolás a nyílt pályán történt.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese közleményében azt írta, hogy a Nyugati pályaudvarról Ceglédre tartó Z50-es személyvonat gázolt. A járatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek az érintett szakaszon, emiatt

hosszabb a menetidő a Budapest-Cegléd vonalon.

Közben szintén a Budapest-Cegléd vonalon a kivitelező befejezte a munkát a városligeti elágazás és a kőbányai teherpályaudvar közötti szakaszon, így ismét mindkét vágányon közlekednek a vonatok.

Délutántól a lajosmizsei és monori járatok ismét a Nyugati pályaudvarról indulnak, és oda is érkeznek - olvasható a közleményben.