Szomszédjait és családját is verte, fenyegette egy vámospércsi férfi

Vágólapra másolva!
Betört nyugdíjas szomszédai kertjébe, aztán ököllel ütötte és késsel a kezében megfenyegette őket, ezenkívül családját is rendszeresen bántotta egy részeg férfinek, akinek most kezdődik a pere Debrecenben. 
Vágólapra másolva!

2018. december 11-én éjjel is részeg volt a férfi, amikor hangosan hallgatta a zenét. Ez zavarta idős szomszédjai és unokájuk nyugalmát.

Amikor a nyugdíjas asszony átszólt neki, hogy vegye lejjebb a hangerőt, mert nem tudnak aludni, még neki állt feljebb: káromkodni és szitkozódni kezdett.

Ezt meghallotta az idős nő férje, aki kiment a házból, egyenesen a szomszédhoz tartott.

Amikor a részeg férfi meglátta,

letaposta a házuk között lévő drótkerítést, odarohant a szomszédjához, és ököllel háromszor fejbe vágta.

Az idős férfi a földre zuhant. A felesége állította talpra és közölte a részeg támadóval, hogy hívja a rendőröket és a mentőket.

A támadó megijedt, visszamenekült a saját telkére, és megigazította a letaposott kerítést. Az áldozat megpróbálta elállítani a vérzést, miközben felesége egy közeli telefonfülkéhez ment, hogy rendőrt hívjon.

Ahogy ezt szomszédja meglátta,

kést vett magához, és azonnal az asszony után rohant. Amikor utolérte, megfenyegette, hogy ha szólni mer a rendőröknek, késsel vágja le róla a ruháit, és meg is veri.

A nő nagyon megijedt a fenyegetéstől, úgyhogy inkább hazament a férjéhez és beszámolt a történtekről. Végül az unokájuk kért segítséget az egyik szomszédtól. Ő hívta a rendőröket is, akik a azonnal elfogták a támadót.

Az idős házaspár magánlaksértés miatt perelte be a szomszédját.

Az ügyészség szerint nem ez volt az első ellenséges ügy közöttük.

A férfi 2018 októberében és novemberében

hetente többször is megfenyegette szomszédjait azzal, hogy megveri és megöli őket.

A házaspár rettegett a fenyegetésektől, attól, hogy egy napon valóra váltja azokat.

Kiderült, hogy az agresszív férfi nemcsak a szomszédjait, de

családját is rendszeresen bántalmazta, és rettegésben tartotta.

Április 12-én délután is részegen érkezett haza. Összeveszett feleségével, mivel az szemrehányóan közölte, hogy elissza az összes pénzüket.

A kiabálástól megijedt az egyéves gyerekük, és sírva fakadt. A férfi erre

odalépett a kislány ágyához és pofon vágta azért, hogy elhallgattassa.

A kislány az ütés miatt még hangosabban kezdett zokogni. Amikor az anyja ki akarta venni a kiságyból, hogy megvigasztalja, a gyerek apja ezt megakadályozta. Megragadta a nő karját, és kirakta a lakásból, aztán bezárkózott az öt gyerekükkel a házba. Eközben a nő átrohant a szüleihez, hogy segítséget kérjen. Ők hívták a rendőröket.