Egy férfi meg akarta fürdetni a kislányát, miután az maga alá csinált. A zuhanyzóban az ideges apa szándékosan annyira forró vizet engedett a gyerekre, hogy attól súlyos égési sérülései keletkeztek, és majdnem meghalt.

Egy pár 2016 decembere óta élt együtt egy kiskunmajsai házban. Az asszonynak öt gyereke volt. 2017 januárjában, az egyik este, miután a gyerekek elaludtak, a férfi féltékenység miatt összeveszett az asszonnyal, akit többször meg is ütött. Az asszony a szomszédban élő unokatestvéréhez menekült.

Másnap reggel 6 órakor a férfinak az egyik gyerek szólt, hogy a kislány bekakilt. Az ekkor még ideges férfi a 2 éves és 5 hónapos lányt a tusolóba vitte, levetkőztette, leültette a zuhanytálcára, majd gőzölgő, legalább 50-60 fokos vizet engedett a kislányra legalább egy percig. A gyerek végig üvöltve sírt.

A kislány teste legalább a felén megégett. A férfi ezt látva az egész testét bekente kenőccsel, majd a rokonság segítségével hívták a mentőket. A sokkos állapotba került kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, leállt a keringése és újra kellett éleszteni. Csak a gyors és precíz orvosi beavatkozás mentette meg az életét. Ugyanakkor nem úszta meg a támadást. Károsodott a veséje, a testén pedig 50%-ban pigmenthiány és bőrhegesedés alakult ki. Az majd csak hat éves korában fog kiderülni,

hogy az agya károsodott-e, neurológiai és pszichológiai vizsgálattal.

A Szegedi Ítélőtábla jogerősen 5 év börtönbüntetésre ítélte a 41 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés miatt. Ezzel enyhítette az első fokon kiszabott hat éves büntetést.