Szándékosan leforrázta a gyerekét egy kiskunmajsai férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi meg akarta fürdetni a kislányát, miután az maga alá csinált. A zuhanyzóban az ideges apa szándékosan annyira forró vízet engedett a gyerekre, hogy attól súlyos égési sérülései keletkeztek és majdnem meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy pár 2016 decembere óta élt együtt egy kiskunmajsai házban. Az asszonynak öt gyereke volt. 2017 januárjában, az egyik este, miután a gyerekek elaludtak

a férfi féltékenység miatt összeveszett az asszonnyal, akit többször meg is ütött.

Az asszony a szomszédban élő unokatestvéréhez menekült.

Másnap reggel 6 órakor a férfinak az egy gyerek szólt, hogy a kislány bekakilt.

Az ekkor még ideges férfi a 2 éves és 5 hónapos lányt a tusolóba vitte, levetkőztette, elültette a zuhanytálcára majd gőzölgő, legalább 50-60 fokos vizet engedett a kislányra legalább egy percig. A gyerek végig üvöltve sírt.

A kislány teste legalább a felén megégett. A férfi ezt látva az egész testét bekente kenőccsel, majd a rokonság segítségével hívták a mentőket.

A sokkos állapotba került kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, leállt a keringése és újra kellett éleszteni.

Csak a gyors és precíz orvosi beavatkozás mentette meg az életét. Ugyanakkor nem úszta meg a támadást. Károsodott a veséje, a testén pedig 50%-ban pigmenthiány és bőrhegesedés alakult ki. Az majd csak hat éves korában fog kiderülni,

hogy az agya károsodott-e, neurológiai és pszichológiai vizsgálattal.

A Szegedi Ítélőtábla jogerősen 5 év börtönbüntetésre ítélte a 41 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés miatt. Ezzel enyhítette az első fokon kiszabott hatéves büntetést.