Fidesz: Karácsony Gergely megszavazta a patkányirtó cég kiválasztását

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. június 19. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje az aHang vitáján Budapesten, az Átrium Színházban 2019. június 19-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott, és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában - közölte kedden a Fidesz az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A Fidesz ezt arra reagálva írta, hogy Karácsony Gergely szerint a fővárosi patkánymentesítésre kiírt közbeszerzési pályázatnál és az ügyben Tarlós István főpolgármester minden megnyilvánulása hazugság volt.

Karácsony Gergely Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypárt reagálásában hangsúlyozta: miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál. Hozzátették: álságosnak tartják Karácsony Gergely hirtelen lelkesedését a közbeszerzési bizottság iránt, hiszen a kampányon kívül csak annyira érdekelte ez a téma, hogy 84 ülésből 16-ra ment el ebben a ciklusban.