Ököllel ütötték, megtaposták, megrugdosták és egy késsel megszúrták azt az asszonyt, akivel néhány perccel korábban még együtt kártyáztak a gyilkosai. A támadás után magára hagyták az áldozatot, belehalt a sérüléseibe. 

2015. március 8-án két férfi és a 60 éves nő együtt ivott a nő lakásán. Kártyáztak is. Játék közben a férfiak elterelték az asszony figyelmét, hogy ellophassák a mobiltelefonját. Összevesztek vele, aztán 

mindketten ököllel rátámadtak. Amikor az asszony a földre zuhant, megrugdosták és megtaposták. 

Az egyikük, az ügy másodrendű vádlottja, 

egy késsel meg is szúrta az áldozat vállát, majd sorsára hagyták a lakásában. Az asszony belehalt a sérüléseibe. 

A szomszédok két nap múlva hívták ki a rendőröket, ők találták meg a holttestet. 

Az első fokon eljáró Kaposvári Törvényszék az elsőrendű vádlottat felbujtóként elkövetett lopás és társtettesként különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt, mint visszaesőt, 18 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A másodrendű vádlottat pedig lopás és társtettesként különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt, mint visszaesőt, 19 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen az ügyész a büntetés súlyosbítása, életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabása miatt, míg a vádlottak és ügyvédjeik felmentés és enyhítés miatt fellebbeztek. Az ügyet szeptember 20-án tárgyalják a Pécsi Ítélőtáblán másodfokon, ahol jogerős ítélet születhet.