Sajtótájékoztatót akart tartani Karácsony Gergely az egyik budapesti magánszínház előtt, de megzavarták a sajtótájékoztatóját. Egy hangszóróból egy cirkuszi bevonuló dal szólt hangosan, mire Karácsony csak hebegett-habogott. 

A Budapestet látványosan nem ismerő alkalmatlan zuglói polgármester, az ellenzéki főpolgármester-jelölti cirkusz egyik résztvevője éppen zavarosan a színházakról beszélt egy budapesti magánszínház előtt, amikor megjelent egy autó, amiről egy, a bohócok bevonulásakor használt közismert cirkuszi zene szólt.

Karácsony teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a helyzettel. Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni.

A mindig zavarban levő Karácsony Gergely lehet, hogy észre sem vette, hogy milyen plakát mellett beszélForrás: MTI/Bruzák Noémi

A sajtótájékoztatót már eleve nevetségessé tette, hogy Karácsony a három ellenzéki bohócjelöltet ábrázoló Budapest nem cirkusz plakát mellett állva próbálta megtartani, az pedig döbbenetes, hogy a tíz éve politizáló, öt éve polgármester, magát folyamatosan csúcspozíciókra képzelő és jelöltető Karácsony mennyire nem tudott mit kezdeni a helyzettel.