Berki Krisztián: Karácsony emberségből megbukott

2019.09.18. 15:58

Az immár hivatalosan is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián be nem jelentett látogatást tett a „környezetvédő" Karácsony Gergely kerületében, Zuglóban. A Ripost kérdésére összefoglalta az ottani állapotokat. Berki Krisztián szerint Karácsony emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott, pótfelvételi 10 év múlva. Folytatódik a teljesen alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelöltek kakasviadala.

Káosz, mocsok, szeméthegyek és életveszélyes bérház – az immáron hivatalosan főpolgármester-jelölt Berki Krisztián ezt találta, amikor nemrég bejelentés nélkül látogatást tett Karácsony Gergely kerületében.

A Zuglóban uralkodó állapotokról videót is készített az egyik ellenzéki alkalmatlan főpolgármester-jelölt, amit az Instagram-oldalán osztott meg.

A zuglói szemle kapcsán a Ripost is megkereste Berki Krisztánt, aki úgy nyilatkozott, szerinte Karácsony emberségből megbukott.

„Zuglóban járva olyan dolgokat tapasztal az ember, mintha Dél-Oszétiában lenne. A 21. században ilyen Budapesten, nem fordulhatna elő."
Ha Karácsony Gergely négy évvel ezelőtt azt ígéri, hogy lebont egy házat, mert az lakhatatlan, és ez nem sikerül neki, akkor inkább húzza be fülét, farkát és vegyen még egy vitorlás inget, majd keressen egy másik szakmát, mert ez nem az ő területe. És véletlenül se kérjen egy ilyen lakásért 20 ezer forint bérleti díjat! Emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott. Pótfelvételi 10 év múlva – nyilatkozta a főpolgármester-jelölt.

Budapest nem cirkusz

Mint ismert, a kormánypártok plakátkampányt indítottak "Budapest nem cirkusz"felirattal, arra hívva fel a budapestiek figyelmet, hogy Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián alkalmatlan jelölt, és csak szórakoznak a fővárossal. Tarlós István főpolgármester egyébként utcahosszal vezeta közvélemény-kutatásokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK