Ilyen nincs: a múzeumok után a stadionokat is felcserélte Karácsony Gergely

Vágólapra másolva!
Ismét kiderült: Karácsony Gergelynek fogalma nincs a földrajzról, nem ismeri Budapestet, de nem ismeri Magyarországot sem. Ezúttal a budapesti sportlétesítményeket a Fejér megyében található Pancho Arénával tévesztette össze - vette észre a Magyar Nemzet. Egy hónappal az főpolgármester-választás előtt már tényleg kijárna egy Budapest-térkép a baloldal budapesti jelöltjének. 
Vágólapra másolva!

Nem is olyan régen írtuk meg, hogy Karácsony Gergely úgy keverte össze a budapesti múzeumokat az ATV-ben, mint az aktuális pókervilágbajnok a kártyákat keverés közben. A baloldal budapesti jelöltje ugyanis egy félmondattal a Városligetbe helyezte a 170 éve a Múzeum körúton lévő Nemzeti Múzeumot.

A politikus rossz szériája most folytatódott, ezúttal a stadionokat csereberélte önkényesen.

Már megint nem talált

Karácsony Gergely zuglói polgármester ezúttal olyan lelkesen vetette bele magát a budapesti fejlesztések elleni küzdelembe, hogy internetes bejegyzésében egyenesen úgy fogalmazott, nem kell több stadion a fővárosba. Csakhogy a szöveg nem igazán került összhangba a képpel, ugyanis

Karácsony egy tipikusan nem budapesti arénát osztott meg illusztrációként, még a megyét sem sikerült eltalálnia.

A képen a Pancho Aréna látható, amely köztudottan nem Budapesten, hanem Fejér megyében épült.

Forrás: Magyar Nemzet

Újra kiderült: Karácsony Gergelynek fogalma nincs a földrajzról, nem ismeri Budapestet, de nem ismeri Magyarországot sem.