A teljesen alkalmatlan Karácsony Gergely már a sajtó elé is fél kiállni

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. szeptember 18. Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (b3) beszél, mellette Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s képviselője, az ellenzék II. kerületi közös polgármesterjelöltje (b4) és Szalai Kriszta színész, írónő, II. kerületi képviselőjelölt (b6) az Átrium színház előtt, a budapesti Margit körúton 2019. szeptember 18-án tartott sajtótájékoztatón. Karácsony Gergely főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak, művészeti műhelyek támogatására. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely úgy megijedt a szerdai sajtótájékoztatóján megjelent bohócautótól, hogy csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte. A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt egyébként Rogán Antal házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott. Szintet lépett a szánalmas cselekedetekben a 0 százalékos párt vezetője. 
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely megijedt a sajtótól azt követően, hogy szerdán az egyik nyilvános eseményén megjelent egy autó, amiről egy, a bohócok bevonulásakor használt közismert cirkuszi zene szólt.

Csütörtökön a teljesen alkalmatlan jelölt nem bízta a véletlenre a dolgokat, mivel nem merte meghirdetni az eseményét,

így a nyilvánosságot kizárva vonult Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének háza elé.

Karácsony annyira megijedt, hogy már bujkál a sajtó elől Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Az, hogy Karácsony megijedt, azt is mutatja, hogy alkalmatlan a főváros vezetésére. Hiszen a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt vezetője szerdán teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a kialakult helyzettel.

Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni.

A szerdai sajtótájékoztatót már eleve nevetségessé tette, hogy Karácsony a három ellenzéki bohócjelöltet ábrázoló Budapest nem cirkusz plakát mellett állva próbálta megtartani,

az pedig döbbenetes, hogy a tíz éve politizáló, öt éve polgármester, magát folyamatosan csúcspozíciókra képzelő és jelöltető Karácsony mennyire nem tudott mit kezdeni a helyzettel.