Meghalt Riz Levente, a XVII. kerület polgármestere. Tarlós István közleményben fejezete ki részvétét. Riz Levente 44 éves volt.

Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról - írja Tarlós István. Egyik legközelebbi munkatársam volt, ezért halála számomra személyes veszteség is. Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta. Őszinte részvétemet nyilvánítom családjának." 

Riz Leventét, Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti.

Riz LeventeForrás: MTI/Földi Imre

Közleményben fejezte ki részvétét a Fidesz is, melyben az áll, Riz Levente hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után hunyt el. A hatalmas munkabírású, elkötelezett, kiváló polgármester 2006 óta vezette a főváros XVII. kerületét, az ott élők nagy arányban támogatták az általa elvégzett munkát. Halálával igaz barátot, tapasztalt szövetségest és nagyszerű polgármestert veszítettünk el. Isten nyugosztaljon, Levente! - írták.