Ellenzéki cirkusz: Berki Krisztián közös drogtesztre hívta Puzsért

2019.09.21. 11:40

Folytatódik az ellenzéki cirkusz, az összecsapás a két alkalmatlan jelölt között. Most épp drogtesztre hívta Berki Krisztián a szintén főpolgármesterségről álmodozó humorista Puzsér Róbertet, amiért utóbbi kokainozással vádolta meg Berkit. Írja a Ripost.

Sorra gyűlnek a feljelentések a rendőrségen, a főpolgármesterségről álmodozó Puzsér Róbert ugyanis ész nélkül mocskolódik Berki Krisztiánnal. Számolt be cikkében a Ripost. Puzsér legutóbbi Facebook-posztjában azzal vádolta meg Berki Krisztiánt, hogy drogfogyasztó. De nem ez az egyetlen vétke Puzsérnak. A napokban egy hatperces videót is közzétett „Hat bűnöző egy személyben" címmel, amelyben szintén rátámadt Berkire. Bűnözőnek, ragacsos mosléknak nevezi, sőt még Krisztián kislányát is a szájára veszi.

A Fidelitas Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátja egy teherautón 2019. szeptember 3-ánForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

 Berki Krisztián Puzsér mocskolódásától besokallva két feljelentést is tett a rendőrségen.

A Ripost ennek kapcsán megkereste Berkit, aki éppen ügyvédjénél volt.

Való igaz, hogy két esetben is feljelentést tettünk Puzsér Róbert főpolgármester-jelölttel szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezések használata miatt – mondta dr. Szilágyi Roland.

Berki Krisztián visszautasítja, hogy bármikor is köze lett volna kábítószerhez. A továbbiakban is Puzsér Róbert minden hasonlóan igazságtartalommal nem bíró kijelentései ellen fel fogunk lépni a jog eszközeivel. Annyi feljelentést teszünk, ahány jogsértést tapasztalunk" – mondta az ügyvéd.

Berki Krisztián emellett másképp is igyekezett Puzsérba rúgni, amikor közös drogtesztre hívta ellenfelét:  

Az igaz, hogy korábban használtam testépítésre szteroidokat, de nem élek drogokkal vagy tudatmódosítókkal.Ha Puzsér úr azt állítja, hogy én kokainhasználó vagyok, akkor azt szeretném, ha együtt elmennénk egy drogtesztre, amit mindketten megcsináltatnánk. Akár kézen fogva is hajlandó vagyok erre, a Sétáló Budapestjében. Sőt, hogy lássa, kivel van dolga, még az intézményt, sőt az orvost is ő választhatja meg. Ja, és a cechet is én állom, mert nálam mindig van cash! 

- mondta el a Ripostnak Berki.