Ellenzéki cirkusz: Berki Krisztián közös drogtesztre hívta Puzsért

Budapest, 2019. szeptember 3. A Fidelitas Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátja egy teherautón 2019. szeptember 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Folytatódik az ellenzéki cirkusz, az összecsapás a két alkalmatlan jelölt között. Most épp drogtesztre hívta Berki Krisztián a szintén főpolgármesterségről álmodozó humorista Puzsér Róbertet, amiért utóbbi kokainozással vádolta meg Berkit. Írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Sorra gyűlnek a feljelentések a rendőrségen, a főpolgármesterségről álmodozó Puzsér Róbert ugyanis ész nélkül mocskolódik Berki Krisztiánnal. Számolt be cikkében a Ripost.

Puzsér legutóbbi Facebook-posztjában azzal vádolta meg Berki Krisztiánt, hogy drogfogyasztó.

De nem ez az egyetlen vétke Puzsérnak. A napokban egy hatperces videót is közzétett „Hat bűnöző egy személyben" címmel, amelyben szintén rátámadt Berkire. Bűnözőnek, ragacsos mosléknak nevezi, sőt még Krisztián kislányát is a szájára veszi.

A Fidelitas Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátja egy teherautón 2019. szeptember 3-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Berki Krisztián Puzsér mocskolódásától besokallva két feljelentést is tett a rendőrségen.

A Ripost ennek kapcsán megkereste Berkit, aki éppen ügyvédjénél volt.

Való igaz, hogy két esetben is feljelentést tettünk Puzsér Róbert főpolgármester-jelölttel szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezések használata miatt – mondta dr. Szilágyi Roland.

– mondta az ügyvéd.

Berki Krisztián emellett másképp is igyekezett Puzsérba rúgni, amikor közös drogtesztre hívta ellenfelét:

Az igaz, hogy korábban használtam testépítésre szteroidokat, de nem élek drogokkal vagy tudatmódosítókkal.

Sőt, hogy lássa, kivel van dolga, még az intézményt, sőt az orvost is ő választhatja meg. Ja, és a cechet is én állom, mert nálam mindig van cash!

- mondta el a Ripostnak Berki.