Tarlós Istvánnal találkozott Scarlett Johansson

Tarlós István, Scarlett Johansson
Vágólapra másolva!
A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra - írja a Bors. A színésznő beszélt arról, hogy húsz éve járt Budapesten, és örömmel látta, mennyit változott azóta a város.
Vágólapra másolva!

Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra fogadta Scarlett Johanssont - írja a Bors.

A lap azt írja, hogy a színésznőnek sikerült a forgatás alatt két napot szakítania arra, hogy megismerkedjen a várossal. Az egyik célpont, már csak a kislánya miatt is, az állatkert volt. Scarlett Johansson szóba hozta a főpolgármesternek,

mennyire felkapott Budapest a filmesek körében, és milyen sok mozit forgatnak nálunk.

Tarlós Istvántól azt is megtudta, hogy nemcsak a filmesek szeretik a várost, hanem a turisták is:

2019-ben Európa legjobb úti céljának választották Budapestet.

Tarlós István főpolgármester helyettesével, Szalay-Bobrovniczky Alexandrával együtt fogadta a világsztárt Forrás: Marvels Black Widow - Jay Maidment / 2019 Marvel

A főpolgármester megmutatta irodáját is a színésznőnek, akivel a város történetéről és működéséről beszélgetett. A kerületek és a főváros viszonya kapcsán New York is szóba került, mindketten találkoztak személyesen korábbi New York-i polgármesterekkel.

A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó

Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

Tarlós István és Scarlett Johansson Forrás: Marvels Black Widow - Jay Maidment / 2019 Marvel

A városi élet kapcsán mindketten kiemelték a környezetvédelem fontosságát és a városok szerepének átalakulását. Az különösen tetszett a színésznőnek, hogy

sok fiatalt, kisgyermekes szülőt látott a városban, ami nagyon fontos a jövő szempontjából. Nem minden városban van ez így, ahol élete során forgatott.

A találkozó végén Tarlós István nemcsak virággal köszöntötte a vendégeket, hanem különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével.

A színésznő meg is jegyezte, hogy a különleges ajándékot majd olyan helyre kell tennie, nehogy a kislánya megtalálja, mert még a végén könnyen elkallódhat egyik-másik érme.