Farkas Örs az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában Karácsony Gergely "programjáról" beszélt. A politikai elemző szerint Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt 5 éve. Ahogy az Origo is megírta, a kínosan alkalmatlan Karácsony, idén világcsúcsot jelentő, ötödik alkalommal próbálta meg bemutatni programnak nevezett mellébeszélését. A programszerűség kihirdetését megzavarták, nem véletlenül szólt cirkuszi zene egy motorcsónakból. Zugló romokban van, ez az alkalmatlan főpolgármester-jelölt valós programja.

Ezt hangsúlyozta Farkas Örs politikai elemző is a köztelevízióban. 

Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt öt éve. 

Az elemző megjegyezte, Karácsony Gergely most arról beszél, hogy a fővárosban mindent átláthatóvá, transzparenssé kell tenni, miközben Zuglóban az önkormányzati képviselőknek "könyörögniük" kell azért, hogy egyáltalán lássák az önkormányzat által kötött szerződéseket. Konkrét példaként említette a zuglói parkolási botrányt is, ami napi szinten egymillió forint mínuszt termel a kerületben,  s erről olyan adatok vannak fent az önkormányzat oldalán, amelyek nem valósak.

Farkas Örs kiemelte, hogy Karácsony Gergely nem a politikán kívülről érkezik, ő egy regnáló polgármester.  Legutóbbi sajtótájékoztatóján öt év polgármesterség után egy gazos telken arról beszélt, hogy egyszer itt valamikor lesz egy beruházás  - idézte fel.

Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette, meg kell nézni, mi történt Zuglóban az elmúlt 5 évben, a XIV. kerületbe látogatva mindenki szembesülhet azzal, hogy hova jut egy város, ha Karácsony Gergely a vezető.