Ahogy korábban megírtuk, Karácsony Gergely világrekordot jelentő ötödik alkalommal próbálta meg kihirdetni programszerűségét. A Zuglót tönkretevő polgármester beszédét ezúttal egy motorcsónak zavarta meg, amelyről cirkuszi zene szólt. Nem véletlenül: a fővárost az ellenzéki főpolgármester-jelöltek, azaz Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián igyekeznek cirkusszá alakítani. És ahogy néhány napja a II. kerületi sajtótájékoztatóján, most is zavarba jött Karácsony, amint meghallotta a bohóczenét.

Vasárnap ebédidőben tartotta meg Karácsony Gergely, az egyik ellenzéki főpolgármester-jelölt úgynevezett programbemutatóját az ellenzéki polgármesterjelöltek és az előválasztáson vesztes politikusok társaságában a Trip Rendezvényhajón.

Ez volt az alkalmatlan ellenzéki jelölt ötödik próbálkozása, amelyet ezúttal egy motorcsónakról zavartak meg.

A rendezvényhajó mellett cirkuszi zene szólt, nem véletlenül.

A Fidelitas plakátkampányát, a Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátját bemutató sajtótájékoztató helyszíne 2019. szeptember 3-ánForrás: MTI/Koszticsák Szilárd