Kegyetlen min ment keresztül egy fiatal anya agresszív párja mellett

2019.09.23. 12:24

Nicole Pitcock egy kávézóban találkozott párjával, Christian Jones-al először. Már ezen az első randin úgy érezte, ő lesz az a kedves, jóképű pasi, akivel akár egy a közös jövőt is el tudna képzelni. Minden rendben is ment, egészen addig a pontig, amíg Jones el nem kezdett inni. Később pedig minden percéről be kellett számolnia: merre járt, kivel találkozott. Eluralkodott a férfin a féltékenység - írja a Bors a  Daily Mirror cikke alapján.

Nem engedte, hogy férfiakkal beszélgessek, nem találkozhattam a barátnőimmel sem. Ha igen, akkor csak arra a környékre mehettünk beszélgetni és kávézni, ami az ő munkahelyéhez közel van. Gyakran láttam, hogy a munkahelyi ablakon át figyel engem, és a barátnőmet. Este megkérdezte, miről beszéltünk, mit ittunk. Amikor ivott akkor gyakran volt agresszív, ha nem jó választ adtam a kérdéseire, azzal fenyegetett, hogy megver. Egyik nap nem talált otthon, elkezdte verni az ajtót és üvöltözött az utcán. Ezt a szomszédok mesélték nekem másnap – meséli a lány.

A férfi később megígérte a nőnek, hogy nem iszik többet, de persze nem tudta betartani. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor azt mondta a férfi, "téged és gyereket is megölöm". Ezt azért mondta, mert Nicole nem cserélte le azonnal azt az ágyneműhuzatot, ami pár pillanattal korábban vizes lett.

Megöllek téged és a kis kölyködet is! Érted, megdöglötök! – üvöltötte a férfi, miközben a nőt a falhoz szorította.

A nő próbált kiszabadulni a szorításból, ez csak úgy sikerült, hogy beleharapott a férfi karjába.

"Elszaladtam és segítségért kiáltoztam. Meg fog ölni minket! Csak ez járt a fejemben, csak erre tudtam gondolni"

- mondta el a nő. Ekkor hívta az egyik szomszéd a rendőrséget, akik elvitték a férfit. Később 16 hónap börtönt kapott.

"Annyira félek, hogy újra eljön és bántani fog minket. Ha nem lennének szomszédok, nem is tudom, mit tennék. Tényleg azért történt ez, mert nem cseréltem le azonnal az ágyneműt? Mindig rendes voltam vele" - mondja.