Megint gyalázkodnak: a jobbikos Mirkóczki Ádám bizalmasa lehülyézte a Fidesz szavazóit

Vágólapra másolva!
Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s parlamenti képviselő patkányozása, és Balla István, komáromi DK-s politikus birkázása után Berecz Mátyás, a jobbikos Mirkóczki Ádám bizalmasa hülyézte le a Fidesz támogatóit. A kormányellenes erők jól láthatóan egyre frusztráltabbak az október 13-ai megmérettetés előtt, és emiatt teljes erővel és alpári módon próbálják meg gyalázni politikai ellenfelüket.
Vágólapra másolva!

"Istenem, mennyi hülye van az országban! Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy mind a fideszesek táborát gyarapítja. :D ;)"

- ezt írta ki a napokban közösségi oldalára Berecz Mátyás, egri ellenzéki képviselőjelölt, amivel

egy az egyben lehülyézte a Fidesz szavazóit.

Bereczet egyébként a jobbikos Mirkóczki Ádám bizalmasaként tartják számon Egerben, aki egyébként az Egységben A Városért Egyesület elnevezésű ellenzéki ernyőszervezet színeiben indul a polgármesteri székért. Kettőjük kapcsolatáról az Eger Hírek cikkezett a napokban, arról írva, hogyan lett Mirkóczki támogatásával Berecz jelölt a hevesi városban. Az egyesületről pedig azt érdemes tudni, hogy valamennyi kormányellenes erőt felöleli, így a Jobbiktól Gyurcsány Ferencéken át a szocialistákig mindenki megtalálható benne.

Forrás: Facebook

Mint az köztudott, nem ez volt az első eset, hogy ellenzéki politikusok sértően beszéltek a kormánypárti szimpatizánsokról. Bangóné Borbély Ildikó, MSZP-s országgyűlési képviselő a májusi uniós választás előtt patkányoknak, egy komáromi DK-s képviselőjelölt birkáknak titulálta a Fidesz támogatóit. Egyik esetnek sem lett komolyabb politikai következménye, Bangóné mai napig tagja a szocialisták parlamenti frakciójának, Balla pedig hivatalosan is az ellenzéki szivárványkoalíció helyi jelöltje lett.